Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws over ARCO.

Dakar Rally 2011

Arco Bedrijven B.V. sponsort Ginaf Rally Power Team in Dakar 2011.

Arco Bedrijven B.V. zal de aankomende Dakar Rally het team van Edwin en Wuf van Ginkel  sponsoren in hun strijd om als beste de streep de passeren in de 33e Dakar Rally.
 
De Dakar Rally zal worden verreden in het woeste landschap van Argentinië en Chili en wordt gehouden van 1 t/m 15 januari 2011 met als start en finishplaats de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. Wuf van Ginkel zal van start gaan onder nummer 505 en bestuurt de eerste wedstrijdtruck van het GRP team. Niemand minder dan Jan Lammers, die vorig jaar debuteerde in de Jumbo-supermarkten rallytruck, zal van start gaan in het GRP team onder nummer 521 en bestuurt de tweede rallytruck. Beide rallytrucks zijn aan weerszijde op de carrosserie voorzien van onze reclame (precies in het midden).

Broer Edwin van Ginkel, verantwoordelijk voor de activiteiten van Ginaf Rally Service verzorgt de technische ondersteuning voor de Ginaf klantenteams en zal van start gaan onder het nummer 557. Edwin bestuurt een snelle assistentietruck.

Na de laatste test in het Duitse Menden zijn de rallytrucks klaar voor hun strijd en zullen reeds op 25 november a.s. worden verscheept vanuit het Franse Le Havre. Wilt u meer weten houdt dan onze website regelmatig in de gaten of ga naar: http://www.ginafrallypower.nl  Wilt u meer zien bekijk dan vanaf 1 januari a.s. de televisie programma's van RTL 7 over de Dakar Rally.

Bijgaand treft u tevens enige foto's aan. Terug naar het overzicht