Arco Bedrijven
  • Home
  • Nieuws
  • Coen den Hartigh mee in Dakar Rally 2012

Coen den Hartigh mee in Dakar Rally 2012

Coen den Hartigh zal officieel deelnemen aan de Dakar Rally 2012. Dit zal hij doen voor het team van Ginaf Rally Power en Ginaf Rally service.

Coen zal fungeren als chauffeur op de 8×8 servicetruck, en zal tevens in de bivak fungeren als hulpmonteur van Emiel Megens(monteur), die tevens meerijdt en fungeert in de servicetruck ook als monteur. Voorts zal Coen de cabine delen met in het midden Harmen van Dijk, in de funtie van navigator en bakkenist in het bivak. Coen is hiermee toegevoegd als laatste lid van een team van 32 personen die op 27 December 2011 a.s. zullen afreizen naar Zuid-Amerika voor de zwaartse rally ter Wereld. De rally start traditie getrouw op 1 Januari 2012 en begint in Mar del Plata in Argentinië. Via Chili zal uiteindelijk na 9000 km de finishplaats zijn in Lima. De hoofstad van Peru. Dit land zal voor het eerst door de rally worden aangedaan.
Zelf zegt hij: ik ben er klaar voor, mijn passie is hiermee werkelijkheid geworden”,ik ga mijn stinkende best doen om er voor te zorgen dat we het beste resultaat kunnen halen als team.

De teampresentatie zal plaats vinden op vrijdag 18 November 2011 a.s. vanaf 15.00 uur in Dorpshuis “de Zicht”aan de Markt in Ederveen.Ederveen is de thuisbasis vanhet team. Iedereen is hierbij welkom.

Verdere informatie zal tussentijds worden geplaatst op deze website. de rally is ook te volgen via  www.ginafrallypower.nl 

Wil je meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact met ons op