Arco Bedrijven

Containerreiniging

Containers inzameling en reiniging
Arco Reinigingstechnieken B.V. verzorgt het onder hoge druk met warm water (inzamelen) en reinigen van mini- en verzamelrolcontainers op locatie.   

Gebruik van zuiver water voor reinigingswerkzaamheden
Reinigen doen wij uitsluitend met schoon water, zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Iedere container wordt gereinigd met zuiver water van 65°C.

Reinigingsvoertuigen van Arco Reinigingstechnieken B.V.
Onze reinigingsvoertuigen zijn uitgerust met diverse achterbeladingssystemen geschikt voor het opnemen van DIN/BAMMENS/EURODIN rolcontainers met een inhoudt van 80 t/m 5000 liter.            

Desgewenst verzorgen wij ook het onder hoge druk reinigen van:

  • cocons; (incl. uitvegen)
  • collectors;               
  • glas- en papiercontainers;
  • inwerpzuilen en plateaus van ondergrondse containers;
  • ondergrondse containerputten;
  • openbaar straatmeubilair.

Tevreden opdrachtgevers
Meerdere grote inzameldiensten hebben de weg naar Arco Reinigingstechnieken B.V. inmiddels gevonden en daarmee hun service voor eigen opdrachtgevers vergroot.
Wij zijn gespecialiseerd in landelijke inzameling/reiniging (winkels, horeca-, en hotel bedrijven) van ketens en de reiniging van rolcontainers in de petrochemische industrie

Eenmalig of op contract? Geen probleem bij Arco Reinigingstechnieken B.V.
Arco Reinigingstechnieken B.V. werkt zowel eenmalig in opdracht als op periodieke contractbasis. Onze opdrachtgevers: overheden, inzamel- en reinigingsdiensten, bedrijven, instellingen en particulieren.

 


 

Het reinigen van perscontainers en open containers

Onze bedrijfslocatie in Rhoon beschikt over alle faciliteiten om reinigingswerkzaamheden aan perscontainers en open containers snel, vakkundig en milieuvriendelijk te verzorgen. Vervuilde en/of onaangenaam ruikende pers-, en open containers worden door Arco Reinigingstechnieken B.V. onder hogedruk met heet water gereinigd. Een frisse lucht, ook al heeft u afval, is altijd prettig!

Wat reinigen wij?

De perscontainers en open containers reinigen wij:

  • buitenzijde van de container, geheel rondom inclusief de deksel/ bovenzijde;
  • persluik, de vulmond (inwerptrog) en de kantelaar;
  • binnenzijde van de container (afhankelijk van contract).

Transport containers
Arco Reinigingstechnieken B.V. kan ook het transport van de containers voor u verzorgen. We beschikken over diverse haakwagens. In het geval van calamiteiten aan de containers zoals bijvoorbeeld (hydrauliek)lekkages, kunt u direct terecht op onze wasplaats bij Arco in Rhoon.

Afvoer en verwerking van bedrijfsafvalstoffen
Ook verzorgen wij desgewenst de afvoer- en verwerking van uw bedrijfsafvalstoffen van de te reinigen (pers)container. Wij beschikken over diverse afvalstroomnummers bij landelijk erkende afvalverwerkers.

(Pers)containers dienen leeg te worden aangeleverd. De aanlevering moet gescheiden volgens de door ons voorgeschreven procedure.

Wil je meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact met ons op