Arco Bedrijven

Graffiti verwijderen

Het verwijderen van ontsierende graffiti
U kent het vast wel, de ongevraagde tekeningen en teksten op muren, gebouwen en abri’s. Wilt u deze graffiti laten verwijderen? Reken dan op een dienstverlener die op een vakkundige, snelle en minder milieubelastende manier te werk gaat. Het verwijderen van graffiti kunt u met een gerust hart overlaten aan Arco Dienstverlening B.V.

Gespecialiseerd reinigingsmedewerkers
Arco Dienstverlening B.V. heeft gespecialiseerde vakmensen in dienst, de juiste reinigingsproducten en het goede materieel om uw opdracht uit te voeren. We hebben voertuigen die zijn uitgerust met warm-, koud water hogedruk of met een IBIX systeem. Of met een combinatie van beide systemen.

Er zijn verschillende manieren om graffiti te verwijderen:

  • door stoomcleanen
  • met reinigingsmiddel voor graffiti
  • door middel van stralen

Wees er op tijd bij!
Voor het succesvol verwijderen van graffiti is één factor erg belangrijk: tijd! Uit ervaring weten wij dat niet op tijd verwijderde graffiti ervoor zorgt dat er langer gereinigd moet worden. En dan kan het eindresultaat nog steeds tegenvallen. De verf is in de muur of het object getrokken en kan lastiger worden verwijderd. Schakel onze reinigingsdiensten daarom direct in.

Schoonmaakcontracten op maat
Arco Dienstverlening B.V. biedt op maat gesneden reinigingscontracten aan. Elke organisatie heeft zijn eigen specifieke wensen, waar wij als reinigingsbedrijf uiteraard op in gaan. Voor overheden kan Arco Dienstverlening B.V. na een proefperiode ook een beheercontract afsluiten. Wij werken voor de volgende opdrachtgevers: onder andere overheden, vastgoed- en ontwikkelingsmaatschappijen, Verenigingen van Eigenaren en (nuts)bedrijven.

Anti-graffiti coating
Voor de bescherming van uw onroerend goed tegen deze vorm van kleine criminaliteit kunt u ook een anti-graffiti coating laten aanbrengen. Arco Dienstverlening B.V. biedt u die mogelijkheid, wij geven u een deskundig productadvies.

 

Wil je meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact met ons op