Arco Bedrijven

Inzameling

Inzameling en transport van vaste afvalstoffen
Arco Dienstverlening B.V. zorgt ook voor de inzameling en het transport van vaste afvalstoffen. Wij zijn gespecialiseerd op het onder- en bovengronds legen van afval-inzamelsystemen met behulp van een haak-kraanwagen.

Moderne inzamelvoertuigen
Voor het inzamelen wordt vanzelfsprekend gebruikt gemaakt van moderne, goed onderhouden en schone inzamelvoertuigen. U kunt bij ons terecht voor het inzamelen en transporteren van huis- en bedrijfsafvalstoffen naar de landelijke erkende afvalbewerkers of -verwerkers. Verder verzorgen wij (gecombineerde) transporten van open, gesloten en pers-containers.

Onze opties voor het inzamelen van afvalstoffen
De inzameling wordt verzorgd met haak-kraanvoertuigen en mini-inzamelvoertuigen met zijbelading. Onze multifunctionele haak-kraanwagens zijn uitgerust met de nodige opties, waaronder:

  • radiografische afstandsbediening op 24 ton-meter-kraan;
  • binnen- en buitencontainerborging;
  • een knikarm-systeem om zeer korte containers te kunnen transporteren;
  • licht- en luchtaansluitingen met vangmuilkoppeling;
  • hydrauliekaansluitingen voor perscontainer of kleppencontainer.

De kraan van dit voertuig is ook inzetbaar met hydraulische knijperbak, Gejo (3-haaks, verstelbaar), Metro klem of Kinshofer opnamestuk.

Zijbelading, praktisch reinigen in de stad
Onze mini-inzamelvoertuigen zijn voorzien van zijbelading voor minicontainers tot 240 liter en worden vooral ingezet voor fractie-inzameling in de binnenstad. Dankzij hun relatief kleine omvang zijn ze goed wendbaar in het verkeer.

Tijdelijk en permanent inzetbaar voor reinigingswerkzaamheden
Arco Dienstverlening B.V. is inzetbaar voor eenmalige opdrachten en tijdelijke of permanente route-inzameling. Wij werken voor stads- en gemeentelijke reinigingsdiensten, afvalinzamelaars, transporteurs en gww- en groen-aannemers. Werken met Arco Dienstverlening B.V. betekent: accuratesse, betrouwbaarheid, goed materieel en deskundig personeel. Alles voor een langdurige werkrelatie.

 

 

Wil je meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact met ons op