Arco Bedrijven

Straten reinigen

Arco Reinigingstechnieken B.V., “partner in de openbare ruimte”
Wat is nu prettiger dan een schone leef- en werkomgeving? Dat willen we toch allemaal! Arco Reinigingstechnieken B.V. biedt een totaalpakket aan reinigingsdiensten voor een schone samenleving.

Een opgeruimde en gereinigde omgeving
Of het nu gaat om het legen van prullenbakken, het vegen van pleinen en straten of het opruimen van zwerf- en drijfvuil, Arco Reinigingstechnieken B.V. zorgt voor een opgeruimde omgeving. En dat is niet alleen prettig voor de omgeving, ook uw humeur wordt er een stuk opgeruimder van.

Moderne reinigingsmachines
Arco Reinigingstechnieken B.V. beschikt over de nodige moderne reinigingsmachines voor het doeltreffend machinaal vegen van straten, gazons en watergangen. Ook zorgt Arco voor het verwijderen van onkruid. Bijvoorbeeld onze robuuste compacte veeg-zuigmachines, onze uiterst wendbare onkruid- en fecaliën zuigmachines en een gemotoriseerde werkboot.

Het aanspreekpunt voor uw schoonmaak vraagstukken
Kortom: bij Arco Reinigingstechnieken B.V. bent u op het juiste adres. Arco Reinigingstechnieken is hét aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op reinigingsgebied. Onze opdrachtgevers zijn stads- en gemeentelijke reinigingsdiensten, reinigingsbedrijven en recreatie- en ontwikkelingsmaatschappijen.

Wil je meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact met ons op