Arco Bedrijven

‘Het was geweldig” Dakar

Dat waren de woorden bij het terug zien van Familie op Schiphol na een vermoeide terugreis vanuit Lima. Coen den Hartigh, is samen met het team van Ginaf Rally Power veilig terug gekeerd vanuit de Dakar Rally 2012. Terug kijken hierna, was de ervaring geweldig en is alles goed gegaan. Het team zelf kijkt terug op een toch wat tegenvallende prestatie.


Al vroeg in de rally kreeg Wuf van Ginkel te maken met technische problemen waardoor deze aardig terug viel in het algemeen klassement. De daarop volgende dagen stapelde de problemen zich eigenlijk verder op. Ook waren er betere dagen. Echter kon dit er niet voor zorgen dat, Wuf als 19e eindigden in het algemeen klassement. Best genoteerde teamlid was Jos Smink met een 15e plaats.

‘Het meest van de rally bij gebleven zijn; de lange stukken weg in de woestijn. Soms wel 200 km, Dit is zeer vermoeiend.
De landschappelijke omgeving, natuurlijk met zijn zeer warme temperatuur, de armoede en de aankomst in Lima die overweldigend was door de vele toeschouwers”,aldus Coen.
De aankomst geeft echt meer dan een kippevel gevoel. Je wordt als vorst onthaald,en dat geeft na 15 slopende dagen een heel erg goed gevoel”. Ook de finish ceremonie was top!”

Ook de reakties vanuit mijn eigen omgeving waren overweldigend.
Vanuit zowel media was aandacht, als via het gastenboek op www.ginafrallypower.nl zijn ontzettend leuke dingen gezet.
Ik had niet verwacht dat mijn deelname vele collega,s, familie, vrienden en bekenden aan de buis of computer heeft doen kluisteren. Coen wil dan ook nadrukkelijk een ieder bedanken voor de steun die zij hem betuigen in deze zwaarste rally ter wereld voor zowel mens als machine. Op de vraag: volgend jaar weer antwoord hij: als de vraag komt vanuit Ginaf, dan zeker!

Wil je meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact met ons op