Arco Bedrijven

Nieuwe veegmachine

Nieuwe kleine veeg-zuigmachine voor Arco Dienstverlening.

Eindelijk ….. op veler verzoek is de kleine veeg-/zuigmachine een feit. Na de middelgrote veeg-/zuigmachines is Arco Dienstverlening b.v. nu in staat om ook een kleine veeg-/zuigmachine te  leveren. Uit strategische en praktische overwegingen is na een selectie gekozen tussen 2 kleine machines en besloten om de order te gunnen aan Ravo Alkmaar b.v. Gekozen is voor de New Azura. Deze machine maakt onderdeel uit van het leveringsprogramma van moederbedrijf Fayat Groep waartoe ook Ravo behoort.


Voor Ravo is de aflevering van deze machine een primeur. Deze New Azura is nl. de eerste in Nederland en dus iets waar beide bedrijven trots op kunnen zijn. Onderstaand treft u enige technische gegevens en foto’s aan. Binnenkort zal de machine in de bekende Arco-kleuren worden gespoten.

Door Arco Dienstverlening b.v. is inmiddels ook de eerste opdracht voor deze machine binnengehaald. De Gemeente Purmerend biedt de gelegenheid om deze machine voor langere tijd in te zetten. De gastvrijheid werd dan ook door hen aangeboden om de officiële overdracht en ingebruikname in deze Gemeente te laten plaatsvinden, onder toeziend oog van de directie van Arco Bedrijven b.v., een afvaardiging van Ravo Alkmaar b.v. en de wijkmanagers van Gemeente Purmerend.

Wil je meer informatie of advies op maat?
Neem dan contact met ons op